sex shop erotic cumpara jucarii sexuale de tip ieftinTermeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a acestui site si politici de livrare, anulare a comenzilor si returnare a produselor comandate pe acest site:

Preambul

In continuare, sunt prezentate conditiile in care EroticToys.ro va pune la dispozitie produsele de sex-shop prezentate pe site.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii sunteti implicit de acord ca acest lucru are valoarea unui contract (conform Legii 365/2002) , acceptat in mod tacit, intre dvs. si EroticToys.ro (opreat de Arhexim SRL, J40/2277/1993, RO 3539388, str. Leonida 28 Bucuresti, desemnat in continuare ca Prestator).
Prin Client este desemnat orice persoana fizica sau juridica care se angajeaza intr-o relatie comerciala cu EroticToys.ro.

Clientii/utilizatorii acestui site sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici. Ca Utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra si despre livrare.

Contractul de vinzare-cumparare

Pentru a comanda produse de pe site-ul EroticToys.ro, clientul trebuie sa fie major (sa aiba virsta implinita de 18 ani). Efectuarea unei comenzi, reprezinta implicit acceptarea conditiilor comerciale generale si tine loc contractului de vinzare-cumparare.

EroticToys.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Toate preturile produselor de sexshop includ TVA, la valoarea facturii adaugandu-se taxele de transport.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate in magazinul nostru beneficiaza de 12 luni garantie. Daca intampinati orice problema cu un produse achizitionat de pe site-ul nostru va rugam sa faceti o descriere a defectului printr-un mail pe adresa comenzi@erotic24.ro.

Un reprezentat al nostru va va contacta in cel mai scurt timp, deoarece sunt cazuri in care clientii nu citesc instructiunile de folosire (De ex. se introduc in vibrator bateriile gresit, sau introduc 2 baterii in loc de 4). Daca in urma celor relatate se constata ca produsul este defect, va rugam sa il curatati/ambalati corespunzator si sa il trimiteti pe adresa depozitului nostru (pe care o gasiti mai jos), insotit in mod obligatoriu de FACTURA corespunzatoare.

Politica de returnare a produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

In cazul in care doriti sa returnati un produs puteti face acest lucru in maxim 14 de zile de la data primirii. Ne respectam clientii si, ca atare, nu putem vinde produse despre care avem suspiciuni ca au fost folosite. Asadar, nu puteti returna produse care sunt intr-o stare inadecvata, folosite sau cu ambalajul original deteriorat.

Restituirea banilor

Conform legii comertului electronic, suntem obligati sa va restituim banii in maxim 30 de zile de la returnarea produselor si verificarea lor. Practic, facem restituirea banilor prin transfer bancar in 3-4 zile de la primirea produselor si a informatiilor necesare transferului (date cont, IBAN, nume banca, nume beneficiar).

Cum se returneaza un produs

 1. Scrieti un e-mail cu nemultumirile Dvs. la adresa comenzi@erotic24.ro
 2. Va rugam sa ambalati produsul in mod corespunzator.
 3. In colet adaugati o hartie pe care sa precizati:
  - Numele Dvs.
  - Motivul returnarii
  - IBAN Cont bancar
  - Nume banca
  - Titular cont

 4. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta si telefonic 0745.254548 / 0730.556780 (8:00-20:00)

 5. Primiti banii in contul bancar personal

Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Politica de confidentialitate

Site-ul nostru duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim numai in scopul pentru care au fost introduse (confirmarea si livrarea comenzii). Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa de e-mail a niciunui client unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vindem, oferim, sau facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Modificari

Ne rezervam dreptul, la propria discretie, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Clientii / utilizatorii acestui site au obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse acestora, vor inceta utilizarea site-ului. Daca se continua folosirea site-ului, se considera ca utilizatorul/clientul este de acord cu modificarile efectuate.

Ajutor

Sexshop EroticToys.ro De ce sa cumperi de pe EroticToys.ro?
  Suntem de peste 10 ani la dispozitia clientilor nostri, determinati sa va oferim placere an de an si in viitor! Mii de clienti multumiti ne recomanda!