sexshop erotic livram jucarii sexuale din categoria la reducerePlata si livrarea

Sistemul nostru de plata si livrare este foarte flexibil, venind in intampinarea clientilor care cauta un sexshop online ce livreaza urgent si discret oriunde in tara, cu plata la livrare.

Plata produselor comandate

Momentan, plata se face doar in sistem ramburs: contravaloarea produselor comandate fiind achitata numerar in momentul ridicarii coletului. (Cu toate acestea, in anumite conditii, acceptam si plata in avans, prin Transfer Bancar sau Western Union)

Livrarea produselor comandate

Magazinul nostru livreaza zilnic in Bucuresti si in tara, folosind serviciile curierului rapid Fan Courier precum si ale Postei Romane, costurile si timpii de livrare variand dupa cum urmeaza:

Modalitati livrare
Taxa livrare
Timp livrare
Fan Courier
13 RON
24 - 48 ore
Posta Romana
8 RON
3 - 4 zile lucratoare


Fan Courier

:
  • 24h pentru majoritatea localitatiilor in Romania, daca plasati comanda pana in ora 15.00.
  • 48h pentru localitatile din nordul si vestul tarii, pentru comenzile plasate dupa ora 15.00 sau cele facute in weekend.
Nota: Tarifele de transport sunt valabile in cazul localitatilor cu punct de lucru Fan Courier. Pentru localitatile mici, sau care nu se afla in aria Fan Courier, livrarea se taxeaza suplimentar cu 1,2RON/km fata de cel mai apropiat punct de lucru Fan Courier.

Coletele livrate de Fan Courier sunt aduse la adresa completata de dvs. in formularul de comanda, sau pot fi ridicate direct de la Sediul Fan Courier din localitatea dvs.

Posta Romana

:

Coletul il ridicati de la Oficiul Postal de care apartineti, pe baza cartii de identitate.

Nota: Livrarea prin Posta Romana se poate face si Post Restant, daca nu aveti domiciliul in orasul in care doriti livrarea, sau daca nu doriti sa primiti niciun aviz la adresa dvs. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne specificati numarul oficiului postal de la care doriti sa ridicati coletul si in 2-3 zile lucratoare de la expedierea coletului, puteti merge direct la respectivul oficiu si sa solicitati eliberarea coletului trimis Post Restant.

Livrare discreta

Sexshop-ul Erotictoys.ro garanteaza confidentialitate si discretie totala, toate produsele comandate fiind expediate in colete mate din carton kraft, care nu lasa sa se vada continutul sau forma. Nu apare nicaieri sigla noastra si niciun alt element ce poate trada interiorul.

Politica de confidentialitate

Suntem constienti ca una din cele mai importante cerinte ale clientilor nostri este siguranta datelor lor personale si, din acest motiv, acordam o atentie speciala acestui aspect. Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim numai in scopul pentru care au fost introduse (confirmarea si livrarea comenzii).

Ajutor

Sexshop EroticToys.ro De ce sa cumperi de pe EroticToys.ro?
    Suntem de peste 10 ani la dispozitia clientilor nostri, determinati sa va oferim placere an de an si in viitor! Mii de clienti multumiti ne recomanda!