sex shop online vindem articole din categoria la reducereCum comand

Sistemul de comanda este foarte simplu si intuitiv, tot ce trebuie sa faceti este sa parcurgeti categoriile de produse de pe site (jucarii pentru cupluri, jucarii pentru femei, jucarii pentru barbati, lenjerie sexy, farmacie, carti despre sex, cadouri, altele) si sa adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi este permanent vizibil pe coloana din dreapta site-ului, iar in momentul in care aveti produse adaugate in cos veti vedea sub lista de produse si butonul "Cumpara".

Pentru a trimite comanda, nu ramane decat apasati butonul aferent finalizarii comenzii online, si sa completati adresa de livrare si datele dvs. de contact. In cel mai scurt timp va vom contacta pentru confirmarea comenzii si stabilirea datelor de livrare.

Nu este necesar sa va faceti cont.

Nu pastram datele dvs. in baza noastra de date. Acestea sunt tiparite pe eticheta "Destinatar" ce va fi lipita pe coletul dvs., fiind apoi sterse dupa expedierea coletului, astfel incat sa aveti garantia anonimatului si confidentialitatii comenzii.

Cumparati cu incredere produsele noastre! Va garantam confidentialitate si discretie totala in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor de la EroticToys catre dvs.
Ajutor

Sexshop EroticToys.ro De ce sa cumperi de pe EroticToys.ro?
    Suntem de peste 10 ani la dispozitia clientilor nostri, determinati sa va oferim placere an de an si in viitor! Mii de clienti multumiti ne recomanda!