sex shop online oferta jucarii sexuale de tip pompe marire penis Pompa Toy Joy Pressure Pleasure mov pentru marirea penisului la cel mai mic pretJucarii pentru barbati

Femei gonflabile Inele Mansoane penis Pompe marire penis Simulatoare sex oral Stimulatoare Vagine Masturbatoare


       

Pompa Toy Joy Pressure Pleasure mov pentru marirea penisuluiPompa Toy Joy Pressure Pleasure mov pentru marirea penisului

Pompa model standard cu manson de silicon foarte moale. Modul de utilizare este simplu, se introduce penisul in cilindru prin gaura mansonului. Acest manson asigura etanseitatea penisului in cilindru.

Cu o mana se tine cilindrul si cu cealalta se apasa pompita care creeaza vacuum in interiorul cilindrului.In timp ce se obtine o presiune suficienta in cilindru este stimulat penisul care intra in erectie si se mareste in lungime si grosime. Puteti continua marirea presiunii pana cand penisul ajunge la dimensiunile dorite ( suficient de mari ). Penisul ramane in erectie atat timp cat este mentinuta presiunea in cilindru. Folosirea cu regularitate a pompei duce la marirea in grosime si lungime precum si un tonus muscular superior pentru penisul dvs., acesta intrand mult mai repede in erectie.

Dimeniuni: 20 x 5,5 cm.

Sex Shop -ul EroticToys recomanda folosirea acestei pompe pentru marirea penisului impreuna cu un lubrifiant pe baza de silicon.

Pret: 59 LEI

Cantitate:

Vrei sa cumperi acest produs cu alta ocazie? Salveaza-l in lista de favorite!

Alternative:
Alte produse similare cu Pompa Toy Joy Pressure Pleasure mov pentru marirea penisului:

Ajutor

Sexshop EroticToys.ro De ce sa cumperi de pe EroticToys.ro?
    Suntem de peste 10 ani la dispozitia clientilor nostri, determinati sa va oferim placere an de an si in viitor! Mii de clienti multumiti ne recomanda!